Стрічка

Живі носії пам’яті

post-image

Трансляція з теперішнього в теперішнє або презентація результатів другого епізоду арт-резиденції Стереологія пройде вже цієї суботи, 18 грудня!

Ми обіцяли розповісти більше про саму презентацію та концепцію, яка об’єднує роботи резидентів та учасни_ць резиденції. Але краще за самих авторів ніхто не скаже, тому передаємо їм слово:

“Живі носії пам’яті”

Наші посмішки і факи фіксуються на тисячах камер відеоспостереження. Переміщення наших бажань відстежуються тисячами додатків. Ми фоткаємо на телефони все, що можна затегати і монетизувати. Взаємофіксації створюють ілюзію ідеально препарованої реальності. Можна впіймати будь-яку мить і зберегти її без втрат. Найбільше цінуються переконливість і беззаперечність. Я там був. Я все бачив на власні очі (і гаджети).

Але це не про нас! Для виставки “Живі носії пам’яті” ми вибираємо медіуми, які працюють глючно і помиляються. Ці медіуми не юзають переможці, що пишуть історії своїх перемог. Їх, здебільшого, юзаємо ми, лузери і лузерки, часто для проговорення наших сумнівів і утопій”.

На презентації ви почуєте пісні, повністю зроблені з арборгліфів – граффіті на корі дерев, кавер пісні Joy Division “Transmission”, виступ бітбоксера Dake з Торецька та учасни_ць Лізи та Насті з пост-рок бендом @prodazha_ezhey, музичні імпровізації. Ви також побачите кілька відеоінтерпретацій віршів Всеволода Некрасова та інші відео роботи, зафільмовані на прострочену плівку 1968 року випуску амнезійні пригоди під час резиденції.

Початок презентації о 18:00

Важливо! Подія відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм! Чекаємо вас здорових та в масках в ТЮ.

Проєкт “STEREOLOGIA” став можливим та реалізується за підтримки Посольства Нідерландів в Україні.

Маєш круту ідею?

    Повідомлення отримали
    Ми прочитаємо його і одразу вам відповімо :)