Стрічка

“Про що ти?”

post-image

Поділися своїми думками та історіями – долучись до нашої арт-резиденції «Стереологія»

Минулої осені ми розпочали «серіал» з 5-ти епізодів — коротких арт-резиденції для двох сучасних українських митців та\чи мисткинь. Перший епізод був присвячений самотності та покинутості, друга – пам’яті та забуттю.

І ти можеш стати його «сценарист_кою», поділившись своїми історіями та ідеями нових тем для наступних епізодів. Адже головна мета проекту — дати молоді міста простір на висловлювання та публічно окреслити свої інтереси, потреби та проблеми, з якими вона стикається в Маріуполі.

Ми керуємось принципом «нічого про нас без нас», тому шукаємо молодь з Маріуполя віком від 14-ти до 23-х років, яка готові говорити на теми, які їй болять та які їй цікаво дослідити. Яка відчуває, що їх не чують й до кого не прислухаються, чиї потреби, інтереси й проблеми зневажають й не сприймають серйозно. Саме те, що турбує чи захоплює тебе, може стати центральною темою одного з епізодів резиденції.

Ти можеш розповісти про будь-які проблеми чи теми, які тобі цікаво дослідити через творчість, заповнивши анкету, анонімно чи ні (вирішувати тобі).

Посилання на анкету:https://forms.gle/K7NM8RLb2nqQESENA

Маєш круту ідею?

    Повідомлення отримали
    Ми прочитаємо його і одразу вам відповімо :)