Стрічка

НУМО – Неформальна Установа Мистецької Освіти

post-image

Бачи_ла ті пости в інстаграмі, що розлітаються на репости і набирають тисячі лайків? Ілюстрації, експлейнери, фотографії — вони такі влучні та геніально прості, що виникає лише одне питання: «Чому не я придумав?» 

Ми вирімо, що саме такі кейси відіграють важливу роль на культурному та медійному фронті. Тому пропонуємо тобі разом створити креативний продукт, який завіруситься на всю Україну і не тільки!

Під керівництвом досвідченої мисткині та блогерки ти працюватимеш над індивідуальним або командним мистецьким проєктом. Може, це буде серія ілюстрацій про те, як українці підтримують одне одного, може, ти зробиш тікток про наші традиції чи присвятиш вірш волонтерам? Обмеження — лише твоя фантазія.

Програма складається із 4 онлайн-зустрічей протягом 4 тижнів, на кожній зустрічі ти працюватимеш з мисткинею, а протягом тижня — над власним продуктом.

Наприкінці ми опублікуємо всі творчі доробки та зробимо так, аби вони були у кожній сторіс!

Стартуємо вже 25 серпня. Хочеш створювати контент та підтримувати Україну? Заповнюй анкету на участь.

Проєкт відбувається в рамках реалізації #ZMINA_2_0  фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Розвиток Приазовʼя» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Партнери матеріалу

Маєш круту ідею?

    Повідомлення отримали
    Ми прочитаємо його і одразу вам відповімо :)